BADMINTONCLUB WAARSCHOOT

WELKOM
 

Bezoek ons ook op Facebook!

  • Facebook Social Icon
 

 

De badmintonsport wint steeds meer aan populariteit in Vlaanderen. Badminton is namelijk niet enkel een sport voor topatleten maar vooral een sport voor iedereen en voor elke leeftijd. Zowel op recreatieve wijze als op competitieve manier kan je aan je trekken komen. Bij Badmintonclub Waarschoot zijn er dan ook verschillende mogelijkheden.

Ongetwijfeld herken je ook jezelf in één van deze profielen. Hoog tijd dus om te komen kennismaken met onze sport en onze club! Maak gerust ook je familie en vrienden warm om hetzelfde te doen.

RECREANTEN

 

Onze club telt meer dan 100 leden, waarvan de grootste groep recreanten zijn. Het spelplezier, de ontspanning én de sportiviteit komen voor hen op de eerste plaats. Iedereen, van beginner tot gevorderde, speelt steeds wedstrijdjes waarbij telkens van partner en/of van tegenstander gewisseld wordt.

Speeluren recreanten

Dinsdag: 18u00 - 20u30 (vrij spel)

Vrijdag: 20u00 - 22u00 (vrij spel)

Zondag: 09u00 - 10u30 (vrij spel)

Download hier de volledige badmintonkalender.

Het badmintonseizoen loopt van 16 augustus t.e.m. 30 juni. Als recreant betaalt u 90 EUR voor een volledig seizoen badmintonplezier. (meer info)

 

Wie het badminton eerst wil uitproberen, betaalt hiervoor 2,50 EUR (max. 2x en terugbetaald bij lidmaatschap tijdens hetzelfde seizoen).

 

Meer info: Frederick Hurtekant

 
 
 

COMPETITIE

 

Sinds enkele jaren heeft onze club het statuut van competitieclub. Momenteel zijn twee herenploegen en één gemengde ploeg actief in de provinciale reeksen.

Onze 'Heren 1' speelt in derde provinciale en speelt z'n thuis-wedstrijden op vrijavond. De 'Heren 2' speelt in vierde provinciale en speelt z'n thuisontmoetingen op zaterdagavond. 'Gemengd 1' speelt in vierde provinciale en speelt ook op zaterdagavond voor eigen publiek.

De wedstrijdkalender en uitslagen zijn hier te vinden.

 

Meer info: Tim Lippens

 

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

  • Facebook Social Icon

Badmintonclub Waarschoot - website laatst bijgewerkt 21/06/2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now