BADMINTONCLUB WAARSCHOOT

WELKOM
 

Bezoek ons ook op Facebook!

  • Facebook Social Icon
 

OVER BCW

 

De badmintonsport wint steeds meer aan populariteit in Vlaanderen. Badminton is namelijk niet enkel een sport voor topatleten maar vooral een sport voor iedereen en voor elke leeftijd. Zowel op recreatieve wijze als op competitieve manier kan je aan je trekken komen. Bij Badmintonclub Waarschoot zijn er dan ook verschillende mogelijkheden.

RECREANTEN

Voor het plezier en de ontspanning

JEUGD

Absoluut de toekomst van onze club

COMPETITIE

Wanneer de punten wel belangrijk zijn

Ongetwijfeld herken je ook jezelf in één van deze profielen. Hoog tijd dus om te komen kennismaken met onze sport en onze club! Maak gerust ook je familie en vrienden warm om hetzelfde te doen.

RECREANTEN

 

Onze club telt meer dan 100 leden, waarvan de grootste groep recreanten zijn. Het spelplezier, de ontspanning én de sportiviteit komen voor hen op de eerste plaats. Iedereen, van beginner tot gevorderde, speelt steeds wedstrijdjes waarbij telkens van partner en/of van tegenstander gewisseld wordt.

Speeluren recreanten

Dinsdag: 18u00 - 20u30 (vrij spel)

Vrijdag: 20u00 - 22u00 (vrij spel)

Zondag: 09u00 - 10u30 (vrij spel)

Download hier de volledige badmintonkalender.

Het badmintonseizoen loopt van 16 augustus t.e.m. 30 juni. Als recreant betaalt u 90 EUR voor een volledig seizoen badmintonplezier. (meer info)

 

Wie het badminton eerst wil uitproberen, betaalt hiervoor 2,50 EUR (max. 2x en terugbetaald bij lidmaatschap tijdens hetzelfde seizoen).

 

Meer info: Frederick Hurtekant

 
 

JEUGD

 

Vanuit de visie dat de jeugdspelers van vandaag onze volwassenen van morgen zullen zijn, wordt er bij onze club grote aandacht besteed aan de jeugdleden.

Het doel van onze jeugdwerking is om elke speler training te bieden op zijn/haar niveau. Hierbij wordt gelet op zowel de juiste techniek, de juiste tactiek, op conditie én op speldoorzicht.

 

Dit doen we eerst en vooral in de vorm van wekelijkse trainingen, maar ook via ontmoetingen met de jeugdafdeling van andere clubs, waardoor we gedreven spelertjes op een hoger niveau trachten te brengen.

 

Min. leeftijd: 9 jaar - max. leeftijd: 14 à 16 jaar. 

Speeluren jeugd

Donderdag: 19u00 - 20u30 (training)

Vrijdag: 19u00 - 20u00 (vrij spel)

Zondag: 09u00 - 10u30 (training)

Download hier de volledige badmintonkalender.

Het badmintonseizoen loopt van 1 september t.e.m. 30 juni. Jeugdspelers betalen 80 EUR voor een volledig seizoen badmintonplezier. (meer info)

 

Meer info: Hendrik De Clercq

 

COMPETITIE

 

Sinds enkele jaren heeft onze club het statuut van competitieclub. Momenteel zijn twee herenploegen en één gemengde ploeg actief in de provinciale reeksen.

Onze 'Heren 1' speelt in derde provinciale en speelt z'n thuis-wedstrijden op vrijavond. De 'Heren 2' speelt in vierde provinciale en speelt z'n thuisontmoetingen op zaterdagavond. 'Gemengd 1' speelt in vierde provinciale en speelt ook op zaterdagavond voor eigen publiek.

De wedstrijdkalender en uitslagen zijn hier te vinden.

 

Meer info: Tim Lippens

 

CONTACT

Secretariaat

p/a: Vicky Buysse

Weststraat 33a

9950 Lievegem (Waarschoot)

 

Sporthal

Kleine Weg 3

9950 Lievegem (Waarschoot)

Zie ook

- Veelgestelde vragen

- Downloadbare documenten

Een e-mailbericht sturen

bcwaarschoot@gmail.com

Een messenger-bericht sturen

m.me/badmintonclubwaarschoot